Princess_Logotype_White_309x60

R35

PRINCESS R35

Provoserende, trend-settende, spennende – 35 fot lang, alt i karbonfiber, V8-motorer og med en imponerende topphastighet på 50 knop – lanseres den etterlengtede, splitter nye R-klassen.

Princess Yachts er stolt av å ha jobbet med BAR Technologies og Pininfarina for å skape en helt ny båttype til markedet med det nyeste innen avansert teknologi og marin design. Den splitter nye R-klassen vil ha det unike Princess Active Foil System (AFS) og levere den raskeste og mest effektive Princess Experience til dags dato. Det slående utsiden gjenspeiler en av de mest tiltalende og nyskapende designene som verftet noensinne har laget. Den er romslig med en velutstyrt kjøkkenkrok og en sofa som har den ekstra fleksibiliteten til å konverteres til en sjenerøs dobbeltseng med eget bad.

Denne banebrytende nye yachten er fortsatt en Princess med samme nivå av komfort, praktisk og sjøegenskaper tilgjengelig på alle Princess-yachter i kombinasjon med den nyeste designtankene fra Princess Design Studio.

Den splitter nye R35 – en helt ny yacht klasse.

" The 50-knot R35 isn’t just the fastest Princess yet, it’s also the most radical thanks to a state-of-the-art active foiling system. "
Jack Haines, Motor Boat & Yachting


L.O.A. 10.89 m (35′ 9″)
Bredde 3.27 m (10′ 8″)
Dybde, ca 0.76 m (2′ 6″)
Vekt (light ship)* 4.5 T
Vekt (half load)* 5.9 T
Drivstoffkapasitet 600 L
Vannkapasitet 140 L + 36 L
Holdingtank 80 L
Modellår 2019 – …


1 hytte / 2 senger
1 WC

2x Volvo Petrol V8 (2 x 430 hk)
† Toppfart 48-50 kn


* Deplacementen beräknas med halvfulla fulla tankar, men utan installerad extrautrustning, annan utrustning eller något manskap ombord.

† Fart och räckvidd är uppskattade på en båt med standardutrustning och varierar beroende på skrovets renhet, akterdrevets skick, last, vatten- och lufttemperaturer, sjöförhållanden och andra faktorer. Uppskattningar ges därför i god tro men utan garanti eller några förpliktelser oss oss eller Princess Yachts Limited.

Bild och ritningsmaterial på webbplatsen kan ha viss valfri extrautrustning installerad. Specifikationer kan ändras när som helst utan föregående meddelande, och utan någon skyldighet att meddela om detta.

VIDEO & BILDER

ANBEFALTE TILBEHØR

Kontakt oss

Vi gleder oss til å komme i kontakt med Deg!