PRINCESS YACHTS WEST NORWAY PRESENTERAR

Williams Jet Tenders

Når det kommer til rib med vannjet så er Williams førstevalget rundt om i verden takket være sine funksjonaliteter og prestasjoner. De forener praktiske funksjoner, transport fra båt til land går som en lek. Gi gass og kjenn akselerasjonen av den sikre vannjetten. Williams kan brukes til de fleste behov, kraftfull nok til vannsport og vannski, stabil for transport og behagelig å kjøre rundt i. Når man er ferdig så kan man lett og trygt parkere den i garasjen eller på badeplattformen.

Mathew og John Hornsby er to brødre som brenner for å bygge båter. I 1995 bestemte de seg for å gjøre sin hobby til deres daglige arbeid. Deres selskap begynte med å bygge trebåter i England. De tok navne Williams fra fra deres mors pikenavn. Rykte om deres båter vokste raskt. I 2004 bestemte de seg for å bygge rib med vannjet for yachter. I dag er Williams verdens ledende spesialister på rib med vannjet.

MINIJET

38+ ft / 11+ m båtar
3+1 pesoner

TURBOJET

 40+ ft / 12+ m båtar
3-6 personer

SPORTJET

65+ ft / 20+ m båtar
5-7 personer

DIESELJET

82+ ft / 25+ m båtar
7-11 personer

BÅTTESTER

SERVICE & UNDERHÅLL

En Williams Jet Tender är lätt att hantera och sköta om. Dessa videofilmer ska användas tillsammans med båtens bruksanvisning för att hjälpa dig att få ut det mesta av din Williams.

Kontakt oss

Vi gleder oss til å komme i kontakt med Deg!